Comandă minimă 30 lei Luni Vineri | 08:00 22:00 Sâmbătă Duminică | 09:00 23:00

Povestea Mannschaft Omlette

Cum a luat viață Restaurantul Mannschaft Omlette?

Pentru că suntem oameni într-o continuă expansiune, pentru că trecem prin timp grăbiți cu vise mărețe, pentru că studiem arta frumosului și știm că românul se autodepășește mereu prin tehnică și inventivitate, am adunat toată energia noastră aducând concepte noi, reușind astfel prin pasiune, sacrificiu, devotament și multă muncă să dăm viață restaurantului nostru.

Cine suntem noi și ce dorim să oferim clienților noștri?

Noi suntem o echipă tânără și ambițioasă care vrem să oferim „gust” vieții tale! Vrem să vă aducem pe masă produse proaspete, bio, pline de savoare presărate de influențe îndrăznețe din bucătăriile lumii. Cum o să ne pășiți pragul, veți fi întâmpinați de un decor relaxant, caracterizat de ospitalitate și atenție pentru detaliu. 

Pasiunea pentru gătit este călăuza noastră către produse fără cusur, remarcându-ne prin diversitate, fără a renunța la gusturile românești, noi promitem să vă oferim mereu ceva care să vă surprindă papilele gustative.

Totul a început de la cum am reinventat noi OUL și cum l-am făcut în bucătăria noastră pionul principal al mâncărilor noastre! Dimineața o să fie mult mai bună dacă ne pășiți pragul pentru un mic dejun copios.

Oferim o gamă variată de opțiuni, specialitati precum: Mannschaft breakfast, Gourmet poached eggs, sau un Sandwich breakfast pentru cei care se grăbesc să ajungă la ședință, o cafea și sunteți gata de o nouă zi plină de evenimente!

Pe lângă toate aceste minunății care se vor servi dimineața, vom avea desigur și supe creme de broccoli si ciuperci, salate cu pui, somon sau ton, pizza, burgeri și să nu uităm de desert: friganele cu nutella și banane, fake egg but true taste și cheesecake cu struguri, toate acestea alături de delicioasele fresh-uri și smoothie-uri de toate aromele și culorile!

Cu ce ne deosebim de restul restaurantelor?

Pentru noi succesul unei mese perfecte este  mâncarea perfectă iar totul este posibil atunci când ai un personal profesionist ce inovează constant și folosește ingrediente de top! Ambientul pe care noi vrem să vi-l oferim trebuie să vă aducă o experiență unică în viața dumneavoastră încă din momentul în care v-ați așezat la masă!

Pentru că România se găsește la congruența marilor culturi europene gastronomice, noi ne-am inspirat meniul din Franța creând un croque madame extraordinar de delicios, din Italia inspirați de apele mediteraneene cu salate din avocado și somon sau simple omlete delicoase, supe de pui sau supe cremă care se îmbină foarte armonios cu  bucătăria noastră tradițională!

Vă așteptăm să degustați delicioasele preparatele din meniul nostru la adresa Strada Tudor Vladimirescu nr. 2, Suceava!

MOTTO: „If i work hard, i can eat delicious things!”

Coș